4 RTC-logo 300x117
 •  

  Välkommen till RTC

  Båtuthyrning med service, trygghet och kvalité

  Est. 1968

   

   

   

   

 •  

  HYR EN BÅT I SVERIGE!

  Vi har båtar för de flesta smaker & plånböcker

   

   

   

   

Senast inlagda uthyrningsbåtar

Betala till RTC

Klicka här

För att betala med kort.

_____________________

båtuthyrning
Swish nummer är 1235897004
Var noga uppge namn & bokningsnummer

 • Båtuthyrning hyra kanalbåt hyr kanalbåt i Frankrike
 • Båtuthyrning hyra kanalbåt hyr kanalbåt i Frankrike
 • Båtuthyrning hyra kanalbåt hyr kanalbåt i Frankrike

Frankrike är ett underbart land att hyra en kanalbåt i. Här har man färdats på vattenvägarna sedan lång tid tillbaka. 

Vi har 10 olika regioner för dig att välja emellan!

Det är fantastisk på samtliga kanaler i Frankrike vilket gör att det kan vara svårt att välja. Den kanal där vi bokar in flest gäster är i Canal Du Midi tätt följd av Loire/ Nivernais.

Canal Du Midi

Här finner du förutom skönhet och för det mesta sol, även de mest populära och kända vinproducenterna. Canal Du Midi förenar Atlanten med Medelhavet, så vill du på slutet doppa fötterna från en varm strand i Medelhavet så går det bra.

Camarque

En mycket speciell miljö och fauna. Ligger utmed Rhone och mynnar ut i Medelhavet vid Seth. Här finns naturliga saltsjöar, vilket inte bara ger salt utan också en unik samlingsplats för den rosa flamingon!

Aquitaine

Nu är vi i sydvästra Frankrike och i ett område som har lockat samt fångat många konstnärer. Här finns inspiration! Man omges av mjuka kullar där vindruvor växer tillsammans med korn och frukter som också odlas i stor utsträckning. här ska du passa på att äta tryffel samt skogschampinjoner.

Lot

För många personer är detta platsen som är bäst för flodbåts cruising! Floden Lot slingrar sig fram mellan vackra odlingar, smala klyftor under kalkstens klippor, förbi vattenfall.

Charente

Här har vi kommit till den sanna känslan av Frankrike! Området är känt för sin Cognac, utsökta mat samt sin arketektur. Du omges av solrosfält och i byarna du passerar finns det marknader fyllda av färg, liv och dofter.

Burgundy

Området som är extra omtalat för sina goda viner och cuisine! Här finner du även gamla byar med hus som har "glaserade" tak och marknader som har sina anor från lång tid tillbaka.

Canal Du Nivernais

En otroligt vacker och pittoresk kanal. Som alla Franska kanaler kantade av vinodlingar, blomsterängar, klippformationer och även lite skog.

Loire

Den vackra Loire dalen! Här tar du dig fram på floderna Yonne, Seine samt Canal du Nivernais. Du slussar precis som alltid men här är det inte lika många slussar. Perfekt för den som inte gillar slussning så mycket.

Brittany

Västra delen av Frankrike. Fångar upp det Keltiska! I denna region kan du ta dig tillbaka till medeltiden. Många genuina byar, Châteaux och slott ligger på rad. Perfekt för den som älskar ett kulturellt utbud.

Alsace-Lorraine

Norra delen av Frankrike. Otroligt vackert! En region i Frankrike som har en multikulturell atmosfär och där floden även berör Luxenburg och Tyskland. Grönt, berg, sluttningar och den kända " Black Forest". Du passerar kända städer som Nancy, Metz och Strasbourg.

Hyr du en kanalbåt i Frankrike blir du garanterat nöjd

Bullando Marina

RTC Båtkontakten AB
Säte
Bullandö Marina
139 56 Värmdö

Telefon: +46 (0) 8 571 459 00

Email: .    

Öppettider: Mån - Fre 09 - 17


OBS! Boka personligt möte, vi arbetar remote.

Nyhetsbrev

Vill du få information om specialpriser, destinationer, samt annan trevlig läsning om båtuthyrning?
Registrera dig då för vårt nyhetsbrev!

Ge en verklig e-postadress!

marcus3
Marcus Forsberg VD

ullis

Ulrika Landqvist

Controller

 

 

 

 

   

RTC hyr ut båtar runt hela Sveriges kuster, sjöar och kanaler.

RTC hyr även ut båtar i hela världen.

RTC startades 1968.