4 RTC-logo 300x117

Segla i Thailand

  • Segla i thailand hyra båt båtuthyrning
  • Segla i thailand hyra båt båtuthyrning
  • Segla i thailand hyra båt båtuthyrning

En segling i Thailand blir ett minne för livet. "Skärgården" i Phang Nga Bay är inte lik något annat du upplevt. Öarna sticker på sina ställen upp tätt ur havet som mörkgröna sockertoppar, värmen dallrar över det djupgröna 27-gradiga vattnet, samma temperatur som i luften, och livet till sjöss är bara ljuvligt. Man behöver inte leta för att finna en underbar strand eller en perfekt plats för att dyka eller snorkla.

Innan ni kastar loss

Phuket erbjuder alla typer av båt- och vattensportaktiviteter. Ett tips är att innan ni kastar loss besöka den livliga staden som bjuder på ett hektiskt nattliv.

Phuket King´s Cup Regatta

Under december månad samlas många kända seglare för att delta i detta årliga seglingsevent. I denna ingår allt från klassiska yachter till extrema racing yachts. Kontakta RTC för mer info!

Härlig segling

Seglar man norrut kommer man till Phang Nga Bay. Där ni finner de fantastiska klippor som reser sig upp ur vattnet. Det är också här man kan besöka den kända James Bond ön. Krabi området är också känt, här ska ni absolut spendera en natt. Vill man fylla på i matförådet eller plånboken så kan man passa på inne i staden Krabi. Här finns en mycket bra fiskmarknad som är öppen på förmiddagarna.

Ta med er barnen på äventyr!