4 RTC-logo 300x117

Segla i Brasilien

  • Segla i brasilien segling brasilien hyra båt båtuthyrning
  • Segla i brasilien segling brasilien hyra båt båtuthyrning
  • Segla i brasilien segling brasilien hyra båt båtuthyrning

Välkommen till sambalandet Brasilien! Om du väljer att segla i denna exotiska skärgård så rekommenderar vi att du tar god tid på dig! Här finns mycket att se och uppleva.

Kika på kartan så ser du alla öar du kan segla till karta.

Angra Dos Reis, Brazil

Denna vik ligger söder om Rio de Janeiro i delstaten Rio de Janeiro, har 365 frodiga, tropiska öar,en för varje dag på året med mer än 2.000 fantastiska stränder. Även om vissa öar är privata lekplatser för de rika så finns ändå många platser för seglaren att upptäcka. Varje ö erbjuder utmärkt snorkling, dykning och vandring, och hela regionen är en perfekt plats för vattensporter , fiske och cruising.

Besök Paraty

Den skyddade bukten Paraty har 65 öar och cirka 50 stränder, varav några är tillgängliga med bil, men många av dom är tillgängliga endast med båt. Dessa öar är i stort sett helt orörda! Här har man bevarat mycket av den centrala "Caicara" kulturen, en livsstil baserad på småskaligt fiske och småskaligt jordbruk. Man blandar traditioner från portugisiska nybyggare med den inhemska kulturen . Förutom fantastiskt hantverk kan du även här njuta av fantastisk matlagning, musik, dans och även många festivaler!

Segla i Brasilien och upplev Sydamerikas paradis!