4 RTC-logo 300x117

Segla i Vancover Island

  • Segla i vancouver segling nordamerika hyra båt båtuthyrning
  • Segla i vancouver segling nordamerika hyra båt båtuthyrning
  • Segla i vancouver segling nordamerika hyra båt båtuthyrning

Pacific Northwest är rankad som en av världens främsta cruising platser. Mångfalden och antalet öar gör detta område till ett semesterparadis.Hemliga vikar, skyddade ankarplatser, livliga hamnar samt öppet hav.

Otroligt djurliv

Med sitt fantastiska landskap och fantastiskt djurliv är många besökande seglare helt tagna av området mellan fastlandet Kanada och Vancouver Island som är en av världens finaste och förmodligen bäst bevarade hemlighet. Det vimlar av naturliv i området. Örnar, skarvar, lommar, hägrar, valar, delfiner, sälar och uttrar är dina följeslagare när du glider fram över havet.

Huvudstaden Victoria

Victoria är huvudstaden i British Columbia som ligger på Vancouver Islands sydspets. Ta en promenad nerför kullerstensgatorna till den majestätiska Fairmont Empress Hotel, smutta på lite eftermiddagste eller tillbringa kvällen med en kall martini på en livlig jazzclub eller annan lokal som kan passa dig bättre.

Vancouver

Före eller efter din charter, besök gärna Vancouver, en unik stad som utstrålar "coolt". Inbäddat mellan snötäckta berg, lummiga skogar och stränder. Det pulserar i Vancouver med en kosmopolitisk förfining, kulinarisk stil och konst, men ett vildmarksäventyr väntar i närheten.

Har du möjlighet så ska du absolut hyra en segelbåt här!